Categorie: Vakantie (Pagina 1 van 2)

noorwegen-boekje-01

Het wordt Noorwegen!

Noorwegen kwam al vaker ter sprake wanneer de ‘Waar gaan naartoe op vakantie’-vraag ter sprake kwam. Op de een of andere manier kwam het er nooit van. Te duur. Te ver weg. Gaan we dan vliegen of met de auto? Nemen we een huisje, of gaan we langs verschillende campings? En uiteindelijk kwamen we dan toch bij een vakantie in de Eifel uit. Ook prachtig.

Meer lezen

allwetterzoo-ralfvandesand-feat2

Bezoek aan AllWetterZoo Münster (2016-06-30)

Een kleine twee maanden geleden waren we naar een Bochumse dierentuin geweest. Dat beviel goed en smaakte naar meer. Het weer werkte alleen niet mee en dus gingen we op zoek naar een dierenpark dat voldoende overdekte gedeeltes heeft. Het liefst weer in Duitsland (want: lekker goedkoop). Waar kom je dan uit? In ons geval bij de AllWetterZoo Münster.

Meer lezen

facebook-omslag-bochum-01

Bezoekje aan het Tierpark und Fossilium Bochum

Mooie lentedag in april, tijd voor ons om de camera’s uit het spreekwoordelijke vet te halen. Maar waarnaartoe? Dierentuin? Ja, goed plan. Welke? Gaan we naar Burgers’ Zoo? Lekker dichtbij, dat wel. Maar we waren er pas nog geweest. Nee, dat wordt het niet. Over de grens dan maar? Ja, leuk. In Duitsland zijn de toegangsprijzen ook wat vriendelijker, dus dat is een mooie bijkomstigheid.

Meer lezen

De ...

AWD: Vos!

Eind september 2011. We willen vossen zien, van dichtbij, in het wild. En dé plek om dat te kunnen doen, is bij de Amsterdamse Waterleidingduinen. Vroeg weg, laat thuis, en geen vos gezien. Wel veel herten en reeën. Ook leuk, maar daar kwamen we niet voor.

Meer lezen

millinger theetuinen 03

Millinger Theetuin – Millingerwaard

Als je even heerlijk er uit wil, zonder kilometers met de auto te hoeven rijden (althans, vanaf Nijmegen) dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Millinger Theetuin. Je moet er een flinke wandeling voor over hebben door een prachtig natuurgebied.

Meer lezen

3D Nachtwacht

Valkenburg – Napels van het Zuiden?

Een weekendje weg? Ja, leuk! Maar waarnaartoe. Uiteraard even kijken op de website van Weekendjeweg.nl voor een voordelige boeking! Al snel kiezen we voor Valkenburg en we besluiten te logeren in Hotel-Pension Spronck aan de Spoorlaan. Net buiten het centrum, dicht bij het station. Ondanks dat het aan het spoor ligt, hoor je daar ’s nachts niks van in dit huiselijke pension.

Meer lezen

Pagina 1 of 2

2010-2017 © Ralf van de Sand