Het schijnt erbij te horen. Bij een website. Bij een blog. Een pagina met informatie over jezelf. Waarom? Geen mens weet het. Ik ook niet. Daarom doe ik het ook niet. Niet uitgebreid in ieder geval. Wie wil weten wie ik ben en wat mij er toe aanzet om te doen wat ik doe, kan het het beste mijn blogs lezen.

Wie goed naar mijn foto’s kijkt, ziet wat ik zie. Ziet hoe ik zie.

In het dagelijks leven verdien ik mijn brood als freelance webdesigner/fotograaf onder de naam Van de Sand Design. Daarnaast beheer ik een webshop voor kinderbedden van Duitse kwaliteit, genaamd Goedkoopste Kinderbedden.nl en ben ik één van de schrijvers/beheerders van HomeOnly.nl, de website met design meubels.

Voor diegenen die nog steeds aan het lezen zijn, plaats ik hieronder nog wat (on)nuttige weetjes.

Maakt gebruik van:

– Canon 70D // Canon 55-250mm // Canon 18-135mm //Tamron 90mm 2.8 // // Canon 50mm 1.8 II
– Photoshop
– WordPress
– Geduld

Spreuk van het moment:

“The problems of today will not be solved by the same thinking that produced the problems in the first place.”
~ Albert Einstein

“I wish life could be as simple as Twitter: Follow. Unfollow. Block.”
~ Paulo Coelho

Favoriete links:

Van de Sand Design – Hét adres voor webdesign, Design-2-CMS, fotografie en grafisch ontwerp voor een elk budget.

Goedkoopste Kinderbedden.nl – Duitse kinderbedden, (half)hoogslapers, stapelbedden en hemelbedden van topkwaliteit.

BodytopMatras.nl – Topkwaliteit matrastoppers/topdekmatrassen tegen outlet-prijzen.

HomeOnly.nl – Voor design meubels tegen outlet prijzen

Natuurlijk Aloe Vera – Natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen!